torsdag, mars 19, 2009

Dörrkrans



Penséerna kom igår, jag brukar beställa av basketföreningen KFUM i Kristianstad, 110 kr för 24 st, och de håller alltid precis så länge man orkar klippa och ansa dom i sommar alltså ända till hösten om man vill.
I år tog jag vita och blå mini.
Jag hann inte börja plantera dem igår men jag tog och "liftade" Marinas ide om kransen fast hon använde sig av pärlhyacinter.

7 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Vilken härlig dörr-dekoration!
Penséer gör en vårglad. Köpte några på torget i lördags.
Ha en underbar vårdag, Petra

Min Gröna Täppa sa...

Mycket snyggt! Jag har inte hunnit göra någon dörrkrans ännu, men ska försöka få till någon nu till helgen. Det kliar rejält i pysselfingrarna nu! Hoppas det blir en lika härlig vårdag idag som igår!

Ha det bra!

Mia sa...

Vilken härlig dörrkrans, penséerna är fantastiska glädjespridare. De kommer med våren och precis som du skriver håller hela sommaren ut om man bara vill. Mina har ofta frösått sig också och tittat upp med nya plantor under hösten, tom blommor brukar finnas kvar när första snön dyker upp. :)

Ha en fin vårdag!
Kram Mia

Susanne Lindén sa...

Jättefin dörrkrans! Kanske jag också skall jag "lifta" på den idéen.
Ha det gott!

Anonym sa...

Snyggt blev det! För min del får man "Lifta" mina idéer hur mycket osm helst. Eller mina och mina??? Vem vet vem som kom med en idé först egentligen? Man inspireras av varandra och det är bra.
I kväll ska jag köpa jord men eftersom ajg jobbar idag och i morgon så kommer nog inte dahliorna i jorden förrän i helgen.
Vi kanske kan ta och fika ihop någon dag sen för att planera den 5/4 lite? /Marina

Jenny sa...

Den var jättefin:-))
Kram jenny och tack för frukosten!!

Anonym sa...

Den är jätte fin, synd bara att jag har födelsedag på fel årstid.
Kram mamma