söndag, juni 28, 2009

Tomt



I dag har jag skickat två av mina barn till faster och kusinerna på Rhodos tänk en hel vecka utan dom. Jag hoppas de får det bra men att tiden går fort (det första för deras skull och det sista för min...) för det kommer att bli tomt utan dom här hemma.
Själv jobbar jag idag så jag vet vad jag ska göra.

Hoppas ni får en skön söndag i värmen alla ni andra.
Kram!

9 kommentarer:

mitt gröna hjärta sa...

Hej, våra barna är alltid en vecka på sommaren hos mormor och morfar som bor en bit härifrån. Då jobbar vi fortfarande men passar på att gå ut och äta på kvällarna, spela golf, ta kvällsdopp och bara umgås och prata, vilket man inte alltid hinner (nu är våra barn mindre, 5 och 8)! Även om man saknar barnen oerhört blir det ett andningshål som jag tror är bra för både oss och barnen. Och det är nyttigt för släktingarna att rå om barnen lite själva. Så passa på och NJUT av egentid, det ska jag göra...
Jenny

Marina sa...

Jasså det blev två av dem denna gången. Spännande för dem! Men så klart tomt för er som blir hemma. Minstingen som fick stanna hemma förmodar jag. Vad tycker han om det?
Lider med dig som måste jobba nu mne jag hoppas det kommer vara sol även/igen när du är ledig, vet ju att du gillar stranden.

Ha det bra!

Lily of the valley sa...

Vad härligt för dem!:D Man behöver vara ifrån varandra någon gång ibland...
Ha de gott
Kram Lily

Jenny sa...

En vecka går fort, de har det säkert super=) Hörs på tisdag. Kram Jenny

Mittljuvaskafferi sa...

Vad härligt för dem. Jag håller med dig det känns hemskt att inte ha de hemma. men veckan går fort. tycker också synd om dig för du ska jobba i detta fina vädret, men det blir nog bra denna veckan också.
Ha de bra!
Kram/ Birgitta

Anjas Hill sa...

Yes! Lika bra Millan att öva vad som komma skall!Ungarna flyger ut ur boet rätt som det är - och tur är väl det! Hur kul e'de' å' ha nästan medelålders människor boende hos sig...;))?!....jag menar när "ungdomar" på nästan 30 bor ännu hemma pga bostadsbrist eller vad det nu kan bero på!
Men, tomt bli det när till och med katten har tagit ner skylten....
Nä, det ekar hemma hos oss....måste skaffa något som fyller ut ekot...;))!/Ha det gott! Anja (Snart är de hemma igen - passa på att göra något sådant som du inte gör när de är hemma;)!)

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Vad fint att barnen kommer ut och reser. Veckan kommer säkerligen att gå fort, njut av tiden som blir över, gör nåt roligt för dig.
Kram, Petra

NinaH sa...

Man är alltid vankelmodig i sinnet när barnen reser - roligt & viktigt för dom.... men oj vad sliter i föräldrahjärtat & tomt blir det.... Fast desto roligare när man ses igen!;-)
Du Millan - tror det kan finnas visst intresse för just dig att besöka min blog nu!... Välkommen att se efter vad det handlar om!;-)

Camilla Alvén sa...

En vecka går snabbt men jag förstår att du saknar dem, passa på att njuta själv under tiden som de är borta och har det hur kul som helst.
Ha det bra