torsdag, januari 08, 2009

Ledig dag



Jag är ledig idag och för mej innebär detta - tvätt.
Vi har inte kunnat använda torktumlaren under några veckor nu över jul och nyår så med fem i familjen och med alla dessa fin kläder och varma kläder och blöta kläder känns det som tvätthögen aldrig tar slut.
Passar på att sortera bort trasiga vantar och para ihop de hela så man lätt kan hitta dom nu på morgonen när man är trött.

Tänkte jag skulle ut och fotografera lite med för det verkar bli en vacker dag med blå himmel och några minusgrader, får se om jag hinner.

Annars är det stan som gäller i eftermiddag, för killarna ska börja på basket på måndag och efter en snabb inventering av skor och gympakläder kunde jag konstatera att de växer och sliter snabbt på kläder och skor.



Läser på många bloggar att man vill börja med att gjuta i betong och jag kan inte annat än hålla med, vi var några stycken som först gick kurs sen fortsatte att träffas en gång i veckan för att gjuta.
Nu har jag fått inspiration och nya idéer hos många av er andra bloggare så jag hoppas att vi fortsätter träffas denna våren med.

3 kommentarer:

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Hej Millan,
en ledig dag med hemmasysslor låter i alla fall inte fel, även om det är mulet.
Betongjutning.....kul att ni har en sådan grupp, önskade att kunna vara med, K...stad är ju bara en timme borta ;O)
Kram, Petra

Anonym sa...

VIsst är det kul med betong! Jag hoppas kunna göra några nya alster vill våren. Kanske kan slå oss ihop?
Tvätta kan man ju alltid göra men vi har faktiskt haft mindre tvätt under julen eftersom det itne varit så mycket träningskläder. Annar är där alltid massor av den varan.
Så kul med basket! I stan eller? Hoppas dom trivs med det. /Marina

Min Gröna Täppa sa...

Åh basket, det spelade jag aktivt under högstadiet och lite på gymnasiet! Det var så himla kul, hoppas dina killar också tycker det! Betonggjutning är ju inte heller helt fel, finns så mycket kul att göra! (Är gärna med på en hörna om ni ska ha en större träff)

Ha det bra!