fredag, december 26, 2008

Annandag jul



Idag är det lugnadagen här hemma, vi har varit på stan och gått på rean lite och den enda anledningen vi gjorde det är för Ville fyller år på söndag.

Det är inte lätt att köpa presenter så här snart efter jul, det är inte så mycket han varken behöver eller vill ha men några paket blev det ialla fall.

Jag önskar er alla en god fortsättning!

8 kommentarer:

Marina sa...

Det där med att fylla år nära jul är ju inte så lätt. Jag fyller ju också år nära så jag vet.
Idag har jag kollat mer på beställningen jag ska göra från Impectas frökatalog. Där finns mycket kul! Svårt att gallra. Jag har ju redan firat min födelsedag så jag har lite pengar att handla fröer för. Kul! Alla trädgårdsintresserade borde få ha födelsedag under sommarhalvåret!
Hörde att ni träffat Ebba på Maxi. Får väl hoppas att tjejerna får till en "shoppingtur". Jag har kollat bussar o tåg, på så sätt kan dom åka utan att vara beroende av när jag kan. Ebba hade visst inte så många dagar alls som hon kunde åka på. Tajt julschema!
Ha fortsatt sköna dagar!

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Jooo, jag tycker synd om alla som fyller år nära jul. Själv fyller jag år lagom till sommarfest-tider i juli. Hoppas att sonen Ville ändå kommer att njuta av dagen där han står i centrum.
God fortsättning och ha en mysig mellandag.
Jag ska till Malmö idag och se om det finns spännande böcker och annat för presentkorten jag fick ;O)
Kram, Petra

Anonym sa...

Hälsa Ville ett stort GRATTIS!!!!
Vi ses.
Kram mamma.

Marina sa...

Hoppas ni har det bra. Grattis till Ville idag!

Jenny sa...

Grattis till Ville idag, hoppas han är nöjd med sitt rockband. Vi hörs Kram jenny

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Hej Millan,
no 1 Tack för utmärkelsen...
no 2
gå in på min blog och se utmaningen :O)
Kraaaaam, Petra

Ann-Sofie sa...

God fortsättning! Förstår att det måste vara knepigt att hitta presenter så här nära inpå jul, hoppas att sonen blev nöjd med sina prsenter iallafall!

NinaH sa...

Grattis till Ville!!!
Förstår ert dilemma. Vi har son & numera även sonsons f-dag strax före jul. Det känns också lite klurigt. Man får liksom göra en "tankevägg" mellan f-dag & Och du Millan: lycka till i kameratävlingen också!;-)