måndag, april 18, 2011

Ledig måndag

En underbar dag och jag har varit ledig.
Var först en runda på tippen för att tömma släpet sen en runda på ByggMax för att handla virke till staketet sen hem och hämta barn för att ta en snabb runda i stan för sko inköp till Ville. Sen, äntligen, var det tid att ta på sig jobbarbyxorna och tofflorna och ut i trädgården.
Det var så varmt att jag var utan strumpor och tog trekvarts-byxorna på mig och inte förrän nu i kväll blev det för kallt.

Det lilla staketet ser inte mycket ut för världen men för min del hoppas jag det innebär slutet på Ozzys grävande i alla fall att han inte kommer in från detta hållet. Innan var där lite armeringsnät och lite andra blomstöd för att han inte skulle komma igenom men idag blev det bortplockat och bara armeringspinnar där så nu ser det lite renare och snyggare ut.

Det blir bara grönare och grönare nu och idag såg jag musöronen på björkarna här omkring och ja jag kunde inte annat än klippa lite på ena rosen, den spretade så hemskt och var i vägen när jag grejade med det lilla staketet.

Som sagt, det har varit en underbar dag och jag har några timmar i morgon förmiddag innan jag ska jobba så jag satsar på en lång skogsrunda innan jag ger mig ut i trädgården några timmar för jag hoppas på lika skönt väder som idag sen är man full-laddad för nya arbetspass.

Ha det gott!

5 kommentarer:

Gela sa...

Vilken fin blogg du har hit vill jag gärna komma igen. Idag skall jag klippa mina rosor. Ha en fin fin dag/Gela

Marina sa...

Det är lätt att känna av alla energi nu i alla härliga vårliga inlägg.
Låter väl bra med staketet. Jag har små armeringsmattebitar här o där o härom kvällen lyckades jag riva sönder mina pyjamasbyxor när jag klev över. Hm...

Ha en härlig dag!
Kram!

Malin - I min trädgård, f.d. Hwita Villan sa...

Vad härligt du skriver om din dag! Jag riktigt rycks med :-). Det blir säkert bra med staketet.

Hoppas dagen blir så bra som DU hoppas!

Cajsas Faster sa...

Har kollat runt ett tag!

Glad Påsk! // Marie

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Visst vill man tvådela sig med allt som ska göras, vi har stått tillräckligt länge i startgroparna känns det som. Men för min del fortsätter haltandet och hasandet, hoppas att värken har nått sin kulm idag....blir snart tokig av att inte kunna göra ett schmack.
Jag önskar dig och dina kära en riktig GLAD PÅSK, Kram Petra B.