lördag, juli 16, 2011

Semester


Jag jobbade mitt sista pass innan semestern igår och nu har jag fyra välförtjänta veckors ledighet framför mig. Underbart!
Denna första lediga dag har vi städat på och i kväll kommer syster med familj och grannar hit för att inviga vår pizzasten till grillen. Det blir några spett, rostad bbq potatis och grillat bröd och några grillade pizzor till det kanske ett glas rose eller två. Bra början på semestern.


Annars så har jag inte vant mig än med att delar av häcken är borta, vi har iaf bestämt att när vi kapar vår blir den högre än två meter och vi får leva med att det blir ojämnt istället.

Nu ska jag ut och plocka potatis som ska skrubbas, det vänjer jag mig gärna vid att ha egenodlat som man kan plocka in. Smakar godare.
Tänkte även plocka in en bukett blommor att ställa på bordet och det har jag redan vant mig vid för jag har blivit ganska duktig på att även ta in och njuta av trädgården.

Ha det gott!

4 kommentarer:

Monica sa...

Jag hade nog med behållt så mycket insynsskydd som möjligt men som sagt alla är vi olika..

Låter gott med egna potatisar det har jag tyvärr inga i år,,men det borde man ha varje år.

Ha en go skön lat semester kram Monica

Anja sa...

Då önskar jag dig full njut i kubik Millan! Hoppas att din semester blir precis så som du önskar dig!/Anja

Ninnis sa...

Ha nu en härlig ledighet och njut av dina dagar.

Kram Ninni

Marina sa...

Hoppas det blir en härlig semester, det är du/ni helt klart välförtjänta av.

Ni får väl komma på någon egen lösning istället för den kapade häcken. Något en bit in som kan hålla ev. nyfikna blickar borta.

Kram!