torsdag, december 09, 2010


Det märks att dagarna är korta tycker inte jag hinner något alls just nu.
Några julklappar är ordnade och inköpslistan på både mat och resterande klappar är skriven, jag kan inte bestämma mig vilket julgodis som ska göras här iår men det löser sig.
Jag försöker åka på julmarknad varje år, i år blir det Lubeck och dit åker vi i morgon. Klockan 5.20 går bussen och vi ska stanna där över dagen så jag är hemma i stan igen runt midnatt, känns som ett långt pass men jag är i gott sällskap så det blir säkert kul.

Jag hoppas ni har några bra dagar nu innan jul och passar på att njuta av vintern och solen de få stunder den visar sig och själv försöker jag göra detsamma.
Ha det gott!

3 kommentarer:

Marina sa...

Julmarknad låter kul men oftast blir jag besviken . Tror dock inte man blir det på en sån stor o känd som Lübeck det är mer på mässor här i närheten där det blir för mycket nymoderniteter (oj,va gammal jag kände mig nu!).

Handlade en del av maten till jul i går men några saker är kvar. Lussekatter ska bakas i helgen och sen får vi se vad osm mer blir gjort. Vägrar stressen!

Kram o hoppas allt är bra med er!

Nettan sa...

Oh det låter så roligt.. Jag har inte hunnit så mycket ännu, har fullt upp med tonårs problem just nu.. Hoppas ni haft en härlig dag.. Kramar

NinaH sa...

Åh så mysigt med Lubeck-marknad! Säker på ni får mycket trevligt!!