måndag, december 13, 2010

Lucia


Villes klass gick lucia igår på julmarknaden, de skulle gå under en lucisgudstjänst på uppvärmd utedansbana stod det i annonsen. Det var ca 10 minusgrader när det var dax för dom att gå och uppvärmningen var en terassvärmare som säkert var varm o skön när man satt under den men vi andra fick svepa in oss i filtar för att inte frysa fast på stolarna, tom kameran tyckte det var för kallt. Som tur var förstod prästen läget och pratade bara en pytteliten stund och sen var det skönt att komma hem till bastun för upptining.

Just nu kan jag inte sluta äta pepparkakor med nutella på, det är farligt gott till kaffet.

Ha en skön lucia!

5 kommentarer:

Marina sa...

Ja, jag blir jäteglad för en gran eller två! Ingen hemma i morgon men lägg dem i "garaget" om du har tid och lust. Tack!

Hy, så kallt det låter med Luciatåget.

Kram!

Anja sa...

Önskar dig en fortsatt trevlig Lucia! Sluta inte äta dina pepparkakor! Det är ju bara en gång om året - så vitt jag förstår;))!/Anja

NinaH sa...

Vad gör man inte för lucia?!;-) Nå... Hm... ;-) Lät ju inte så mysigt.... Men det lät skönt med bastun efteråt!;-)

Malin sa...

Huj, det lät som ett kallt lucia firande. Hade jag haft en bastu hemma hade jag nog bott i den.
Kram

gittan sa...

Ush och fy, det där lät då inte trevligt! När min dotter deltog i Kvp:s Lucia så fick dom fotsida pälsar att ha på sig när de var ute och lussade, frös gjorde de trots det så jag gissar att era barn blev genomfrusna. Desto härligare lät det med bastubad, det är det enda jag saknar från mitt föräldrahem! Pepparkakor med nutella, måste provas. Själv frossar jag i ädelost på digestivekex - mums det också!