lördag, december 18, 2010

GlöggkvällVi har varit och köpt gran idag, den står inne i garaget och vänjer sig att komma in men det är inte pga av klokhet som vi gör så utan för tidsbrist, vi hinner inte fixa den idag helt enkelt.
Men alla julagrejer ligger med där i garaget och juldukarna ligger på borden, många av julklapparna ligger inslagna och de få som är kvar att köpa har vi ganska bra koll på.
I morgon kommer gran och pynt fram och förhoppningsvis köps de sista klappar och mat på måndag- tisdag sen är det bara att njuta av allt.

I dag har jag bakat två julbröd och gjort en Sant Agur kräm (smält 200g färskost och 120g Sant Agur ost i en kastrull och låt svalna i kylen) mumsigt tillsammans med en god fikonmarmelad och detta ska vi ha ikväll på vår glöggfest.
Vi ska ha julklappsleken med och det brukar vi ha nytt för i år är att jag tänkte vi skulle spela familjevist, må bäste familj vinna typ.

Hoppas alla får en lugn och skön helg!

3 kommentarer:

Marina sa...

Låter mysigt med glöggfest, bakat bröd och ostkräm.
Vi kom precis hem från granköpet och nu står den i uterummet i en hink med vatten. Den får komma in på måndag tror jag.

Är du ledig i julhelgen?

På måndag ska jag fixa de sista klapparna. Vet så got som vad jag ska köpa och eftersom jag är ledig så tänker jag vara där när affärerna öppnar. Hoppas inte ALLA andra är där då!

Ha en trevlig kväll! Kram!

Anja sa...

Hejsan Millan
Du "låter" inte det minsta stressig!
Det låter bara riktigt härligt med glöggfest och tävlingar! Ha en go' helg själv!/Anja

NinaH sa...

Mysiga "avslutningsdagar" nu!;-)