fredag, augusti 30, 2013


Var i Bäckaskog förra helgen på trädgårdens dag, köpte inte så mycket där men en låg kärleksört kom med hem. Och vit rudbeckia.


De får pigga upp rabatten lite.
Har alltid haft svårt att fånga stora ytor på bild, mycket enklare att köra upp kameran så nära som möjligt och knäppa av så nu när jag ville visa bilder på min nya fina rabatt hade jag ingen, så det får bli ett av morgondagen projekt att försöka ta några bra bilder på ytor lite större än en halv kvadratmeter.
Annars är jag nöjd med hur det blev i hörnan.

Jag har lite fler trädgårdsprojekt kvar i höst men jag känner att jag ska skynda långsamt, det är fortfarande inte på långa vägar som jag vill ha det här men om sanningen ska fram vet jag inte riktigt hur jag vill ha det heller.
Staket måste upp, insynskydd mot gatan och farbror G är inget måste men jag vill gärna ha det och nu har jag satt lite som jag hoppas ska tokväxa under vintern och då är det ordnat mot grannen.
Mot gatan blir enklare att få till när vi bestämt hur vi ska ha staketet.

Jag har förresten bokat biljett till Dublin jag håller med er andra som varit där att det är en underbar stad ja det jag sett av övriga Irland är med värd att se. Det är lite som man väntar på att en hobbit ska hoppa fram eller nåt.

Ha det gott!

4 kommentarer:

Ninnis sa...

Ååå en vit Rubeckia vill även jag ha...letar men har ingen hittat ännu hos våra plantskolor...=)
Låter trevligt med en restripp...!!!

Trevlig helg !

Kram Ninni

gittan sa...

Det blev inte särskilt mycket köpt på Bäckaskog för vår del heller, ett par alunrotsplantor, en frilandshibiscus, några pumpor och ett par taklökar. Kul att springa på dig och Marina där, henne har jag ju träffat ett par gånger tidigare men inte dig ;)

Vita Rudbeckior frösådde jag för en del år sedan, just solhattar/rudbeckior tycker jag är tacksamma eftersom de blommar ganska länge.
Trevlig helg / Kram gittan

Karin - Mina Rum sa...

Känner precis igen det där med att det är lättare att krypa nära inpå växterna. Borde nog också bli bättre på att fota större ytor.

Ha en fortsatt bra helg.
Kram!

Marina sa...

Bättre med få växter än inga alls ;).
Tror att den lilla kärlksörten blir jättebra där.
Här kommer vi lite längre i vårt projekt för varje vecka. FOrtfarande hoppas vi på en lång och fin höst.

Kul med bokade biljetter. Kan tänka mig att ni vill dit och se hur de bor och har det.

Kram