lördag, augusti 17, 2013

Upp och ner

 Småfåglarna syns knappt på bilden men de gillade att jag grävde fram lite mask till dom.

Det har varit svårt att få till grävandet både igår och idag, vi har haft lite känslomässig bergodal bana här.
Vi var nästan tvungna att köpa ny bil vilket vi slog till och gjorde igår, en bättre begagnad till bra pris och när vi är ute och kör den för första gången ringer dottern och berättar att hon fick jobbet i Dublin och börjar den 26 augusti.
Vi är så klart superglada för hennes skull, men så snart.
Så det har varit ett spadtag här sen bort och pratat med maken som lagt sten i andra ändan av trädgården tillbaka och grävt lite till för att sen köra något barn eller handlat en runda. 
Så det är inte ens halvfärdigt än och jag misstänker att det kommer att vara så nästa vecka med, att jag är så där lagom ofokuserad och oorganiserad att inget blir gjort här.
Men så får det vara.
Bara tösen kommer iväg med allt hon behöver.
Ha en bra vecka, här kommer mammanerverna ligga utanpå i både glädje och förtvivlan

3 kommentarer:

Marina sa...

Oj, ja det blev ju snabba ryck. Jag vet hur det är att ha dottern borta i tre veckor. Det var jobbigt. Att ha en dotter borta på obestämd (?) tid skulle vara jättejobbigt för mig. Samtidigt så har vi ju försökt fostra dem till självständiga individer och det är såklart jättespännande att jobba i annat land. Tur att det inte är andra sidan jordklotet i alla fall. Jag borde kanske bara peppa nu och säga att det är SÅ spännande och OJ så roligt men jag hade inte varit helt ärlig då. Det blir säkert bra, det tror jag nog, och annars får hon ju åka hem igen. Men sakna henne och oroa er, ja, det kommer ni säkert göra en del.

Det där med bil är ju ett trist kapitel. I know!
Hoppas ni hittat en som känns som ett okej köp. Bra köp vet jag inte om man någonsin gör när det gäller bilar. Mindre dåliga kanske???

Hoppas du kan skingra tankar och hitta energi i grävandet i trädgården.

Kramar

Karin - Mina Rum sa...

Ja, det låter verkligen som en känslomässig berg-och-dalbana för dig. Men vilken fantastisk erfarenhet för dottern att jobba i Dublin!

Kram!

Ika sa...

Många stora nyheter på en gång! Hoppas du får tagit lite fler spadtag nu när dottern har åkt.