söndag, augusti 25, 2013

Funderar om jag ska gå in på detta med avsked?
Fredagen var ingen höjdare här med en begravning på förmiddagen och att sen skicka iväg dottern på kvällen men begravningen var fin och farmor har det bra där hon är nu och Tilda var så glad att äntligen komma iväg att hennes glädje smittade av sig lite och man kunde lägga bort den värsta oron.
Så jag låter det ämnet vara, tror ni förstår tomheten här efter henne (dottern) men samtidigt är hon bara ett telefonsamtal bort och det går flyg varje dag till Dublin för inte en allt för stor kostnad.


Det blev en trädgårdslördag här.
Den nya rabatten är färdiggrävd och jag var hos en trädgårdsvän och fick bilen full med plantor med mig hem bla nävor en låg och vårblommande och en högre, oregano, bergormrot och dagliljor som sattes här.
Bak vid staketet står en syrenhortensia, en trollpil som börjar få fart nu och smultronschersmin de ska bli höjden och insynsskyddet mot grannen.
Det är nu man önskar att det gick lite fortare med växandet


I dag blir det trädgård igen, en bra dag alltså
Ha det gott!
 

3 kommentarer:

Marina sa...

Den gör sig ju faktiskt den där väderkvarnen :).
Kul att gräva är det minsann och du har ju gjort ett kanonjobb där ser jag.
Nu har jag grävt ner mina fynd från förmiddagen. Sen satt jag på en sten och väntade på fjärilarna. Någon kom.

Avsked ja, det är ju inte så kul men som du skriver så finns telefon och resor till ok pris.
När det handlar om begravningar är det mer definitivt och det är jobbigt på annat sätt men samtidigt naturligt för riktigt gamla människor. Hoppas begravningen var fin.

Tack för trevligt sällskap idag.
Kram

Fröken Grön sa...

Tänk hur livet är, med både glädje och sorg sida vid sida. Och saknad på olika sätt. Fast om du får tillfälle att hälsa på dottern i Dublin, så ta den, det är en fantastisk stad!

Det ser jättetrevligt ut i din nya trädgård. Gillar hur du använder stubben som det där lilla extra i rabatten, och både plattsättningen och väderkvarnen bidrar verkligen med sitt. Ska bli kul att få se mer av vad du hittar på framöver!

Kul att vi fick tillfälle att ses på Bäckaskog!
/Anna-Karin

Livet på solsidan sa...

Håller med fröken Grön om Dublin (ja, det andra hon skriver oxå ;)). Det är en underbar stad. Åk säger jag!

Så kul att ses igen. Det var ju ett tag sedan sist. Iaf irl.

Kram Tamara