onsdag, september 18, 2013

Höst

Jag lider inte alls av att hösten har kommit, inte efter denna sommaren.
Det känns som jag är färdig med solen och ljuset och behöver lite mer mörker och vila nu.
Eller vila och vila, jag är inne i en period av mycket träning eller mycket och mycket allt är såklart relativt men för mig har det blivit mycket med minst tre pass i veckan.
Vilket märks på både ork och kläder.
Min målning har med kommit igång och för första gången känns den inte lika kul, förmodligen är det det dåliga samvetet där eftersom jag är iväg på träningen redan och med det med så blir det många kvällar bortifrån.
Ingen som klagar här hemma, barnen är så stora att de nästan inte märker att jag är borta de timmarna jag är ju här de viktigaste tiderna ändå.

Jag har ledig fredag denna veckan och hoppas på tillfälle att stänga trädgården för säsongen, att ta in möblerna som inte tål vintern och rädda undan krukorna som inte ska frysa sönder och sånt där.
De projekt som jag inte hunnit med nu tror jag får vänta till våren och det enda som jag egentligen vill ha gjort nu innan är att gjuta ett stort fågelbad på plats kanske med hinns med i helgen. Om jag hittar en kvadratmeter hönsnät eller annat som jag kan ha till armering som är formbart.

Ha det gott!

3 kommentarer:

Marina sa...

Lider inte heller alls, bara njuter! Det måste vara jättejobbigt att inte kunna förmå sig, eller vilja, se det fina med olika årstider.

Det är så himla kul att du kommit igång med träning så bra. Tre gånger i veckan gör så klart skillnad för kroppen. Den är nog jätteglad!

Nu hoppas jag på uppehåll i helgen för här kan vi inte stänga någon trädgård. Inte än på ett tag. Vi tycker ju det är så kul så vi klagar inte :).

Ha det bäst!
Kram

Livet på solsidan sa...

Önskar jag hade motivation till att träna tre gånger i veckan Fast jag har precis börjat på nytt gym (Xercise) och hittills har passen varit toppen. Kanske kan motivationen vakna igen? Hoppas!

Ja, det är mysigt med hösten, lugnet och mörkret. Många värmeljus är inhandlade :)

Kram Tamara

Fröken Grön sa...

Vet du, jag lider inte heller av att det är höst. Det känns som om man "taggar ner" på ambitionerna och låter saker och ting ta den tid det tar. Och då hinner man ju faktiskt ofta med det man ska utan problem! Fast det där med träning är jag dålig på...

Önskar dig en skön söndag!
/Anna-Karin