tisdag, maj 01, 2012

Attans!
När jag hade precis skrivit klart inlägget så såg jag att det fanns ett utkast som jag tänkte radera och vips så raderades både det och inlägget från idag och förra från 19 april.
Att man ska på och greja när man inte har koll på det.
Jag har inte kommit åt min blogg på nån vecka, det har bara kommit upp felmeddelande om att det har varit fel adress. Men sen upptäckte jag att jag kunde se den från andras datorer och från min mobil och så försökte jag skriva inlägg från den så det var det inlägget jag skulle radera. Nu funkar det från min dator igen och jag har ingen aning om varför det inte gick eller varför det går nu. Är bara glad att det fungerar.
Idag har jag iallafall fått arbeta i trädgården, så fort jag har satt mig ner för att njuta av vädret så har ögonen fastnat för något annat som behövdes göras och så har det fortgått hela dagen. Underbart.


Visst ser min blåa tulpan nästa blå ut i år? Det gör den bara i skuggan i solen är den lika röd som vanligt. Och som vanligt när jag ska rensa ogräs vet jag inte riktigt vilket som ska bort och vilket som ska vara kvar så det är säkert en hel del som ska rensas till men hellre det än att jag saknar nåt som jag har slängt i tunnan.

Det känns nästan som söndagskväll nu och det kan ju vara skönt i morgon när man upptäcker att det är onsdag istället för måndag,  kort och bra vecka.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Marina sa...

Det är bra att det är en kort vecka för jag tycker att jag har SÅ mycket jag vill göra i trädgården.
Till Kjugekull har jag tänkt åka och jag åker gärna med dig. Vi brukar ju inte vara där i flera timmar så det blir nog bra.

Trist med datorstrul men kul att höra från dig igen.

Kramar!

Karin - Mina Rum sa...

Det känns verkligen perfekt med en kort arbetsvecka nu, för nu har man fått upp farten i trädgården. Helst av allt skulle man ju tillbringa all tid där och inte jobba alls. Men jag tror att mina ettagluttare skulle protestera då. De vill ju helst inte vara lediga alls. Konstiga barn!

Kram!