torsdag, maj 10, 2012


Att det skulle regna just idag när jag var så sugen på att gå ut och smutsa ner mig efter att ha suttit hela dagen i ett konferens rum. Jag hade så gärna börjat att gräva lite vid grillplatsen som behöver en större rabatt tänkte svänga av den lite mer till en trekant, tror det hade blivit snyggt.
Men det blev en snabb runda ut och kolla in trädpionen med sin endaste enda knopp.


Såg också att en favorittulpan står i blom. Vattnade i växthuset med och fick andas jord och lugn en stund, det behövs inför kommande konfirmation i helgen. Jag tycker det är roligt att laga mat och tänkte ha en buffé med Medelhavssmaker, det blir förhoppningsvis mycket gott men en hel del att ordna med innan.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Marina sa...

Det är så fint med regndroppar på blommorna. Jag hade tyvärr ingen energi kvar efter Maxituren. Undrar lite hur vi kunde bli klara ungefär samtidigt när din lista var så mycket längre än min? Kanske för att ni var tre och jag en? Att packa upp gick snabbt i alla fall för då var vi fyra + en hund som var lite i vägen.

Kramar

Petra B. Keramik+Trädgården sa...

Hej Milla,
nu är den här ....den härliga tiden vi längtade efter hela vintern. Jag gräver varje dag, innan och efter jobbet, och även när det regnar för då är jorden som mjukast och plantorna tar sig direkt utan att slappa.
Hoppaas du få en riktig fin söndag.
Kram, Petra B.