fredag, maj 25, 2012

Värd att vänta på

Min trädpion har gått i blom!
Det är den vackraste pion jag har sett och den doftar underbart.
Det är första gången den blommar och den har endast en, jag kommer knappt ihåg när jag köpte den men tror det var tre vårar sedan på Kjugekulls växtmarknad.
Då var det en liten pinne och med tid och tålamod har den vuxit sig till knappa metern hög buske/träd.

Det är så mycket fint ute i trädgården nu som jag hade velat visa men vårt bredband har lagt av denna månaden med och det är därför jag inte har kunnat kolla runt på andras bloggar eller blogga själv. Av en outgrundlig anledning fungerar inte .blogspot.com-adresser när det är så här utom ibland då funkar det hjälpligt. som nu.
Vi vet så pass att vi hade tankat upp över 50 gb data på tio dagar och ner endast 20 gb, ett ganska stort svinn från ett hus som inte fildelar. Vi vet däremot inte vilken dator som delar ut utan jag har varit inne i alla våra datorer och försökt stänga av allt som kan vara öppet för sådant inklusive vår viasat och xbox som med är kopplade till bredbandet, det är rent hopplöst när det inte går som man vill eller begriper.

Men det ska fungera igen vid månadsskiftet så då får jag surfa som en stolle och fram tills dess får jag gå och njuta av min ljuvliga pion och se fram emot de andra vanliga som har fullt med knoppar.

Ha en underbar pingst!

4 kommentarer:

Louise sa...

Vad fin! Min är på gång vilken dag som helst. Den är också tre år och har sju knoppar för första gången! visst är det en underbar växt!

kram louise

Ninnis sa...

Helt bedårande...en sådan godsak kan man aldrig vänta för länge på...=)

Ha det bra !!!

Kram Ninni

Marina sa...

Helt underbar! Vill verkligen ha en vit. Om det skulle vara så att den är borta en natt så kan den ha flyttat sådär ungefär 3-3,5 km från sitt ursprungsläge.

Jag hade blivit galen om vårt internet strulat så. Men hur var det, har ni bundit på en viss tid?

Pingst är det ju. Det hade jag glömt.

Ha en härlig helg och njut av din underbara pion.

Kram

Livet på solsidan sa...

Fantastiskt pion. Väl värd att vänta på! :)

Skit internet/bredband... Sånt blir man galen på. Arghhh! Hoppas det fixar till sig.

Kram