söndag, april 01, 2012

Var ute en snabbis och spanade läget igår, det växer och blommas trots att våren pausar lite nu.
Fick tips att jag skulle skydda min trädpions knoppar mot frosten och i ärlighetens namn visste jag inte hur jag skulle göra så jag satte ett örngott över, den är inte större än så, och hoppas på att det räcker.


Ser kanske mer ut som ett spöke i trädgården men om det kan få den att blomma i år blir jag glad, jag har haft den sen den var en liten pinne och är sådär löjligt glad i den och vill verkligen att den ska överleva och blomma.

Annars så gillar jag tekniken idag nu när vi fått tillbaks vårt bredbandshastighet och jag har uppgraderat mitt googlekonto så jag kan fortsätta blogga här. Verkligen små problem men det är så skönt när de inte finns.

Önskar er en skön början på påsken!


3 kommentarer:

Marina sa...

Jag funderade på om jag skulle gå ut med lakan till buskpionen i går kväll men jag nöjde mig med att sätta på fläkten i Lugnet. Buskpionen hade klarat sig såg det ut som även om den hängde lite i morse. Jag vet att vi hade frost ganska sent förra våren och då hängde jag lakan över buskpionen. Det är mycket man ska tänka på när man har ögonstenar i trädgården minsann.
Förstår absolut dina känslor för din buskpion. Det är något visst med dem. Jag vill ha fler, gärna en vit.

Det ser ut som att det ska vara halvtrist väder hela veckan men jag ska njuta av ledigheten i alla fall och i Lugnet stormar och regnar det inte i alla fall.
Härligt att du får känna på ledighet över röda dagar nu.

Ha det fint!
Kram

Mia sa...

Ja det är nog bra att skydda den lite till.Lungörten blommar hos mig med, den är så söt.
Önskar dig också en skön påsk/Mia

Livet på solsidan sa...

Ser ut som ett bebis-spöke med örngottet. Gulligt! Hoppas att knopparna klarar sig. Jag har inte skyddat mina knoppar alls, men det kanske jag borde göra. Om det nu inte redan är för sent...

Sitter och "väntar" på snön/regnet som vi blivit lovade. Än verkar det inte dyka upp - mimlen är fortfarande blå här. Härligt om det kan fortsätta så.

Hoppas du får en härlig påskhelg!
Kram Tamara