söndag, mars 25, 2012

Underbara helg


Dessa underbara violer har jag stuckit ner näsan i i dag, det var som att sniffa godis och effekten var att jag blev glad och pigg. Fast det hjälpte nog att solen har strålat och jag har haft tre ljuvliga trädgårdsdagar med avbrott då och då för att prata med grannar eller tända grillen (några timmars arbete hann jag med med i fredags)
Jag har kommit så långt att ogräset och det mesta av det torra är bortrensat, endast gräsen och lavendeln står kvar de har jag inte vågat ge mig på än.

Växthuset är städat sånär som på att fönstren behöver putsas men jag var så trött i mina armar att jag orkade inte helt enkelt. Ett fönster i dörren har gått sönder, tyvärr men jag har fått löfte av svärfar att de ska hjälpa mig med det så snart de hinner.

Jag såg att jag knappt har något utrymme kvar på blogger, köper man sig mer plats eller hur gör man?

Tänk vilken energi man får av en sådan här helg, jag tom gjorde några situps och armhävningar innan jag gick in i duschen ikväll.

Ha det bäst!

5 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Det är tur att det finns fler som är lika nördiga och som blir pirriga av en trädpion. Vissa skulle tro man var galen om man berättade det, men så är det inte här i bloggvärlden. Skönt!

Trist med din trasiga ruta. Hoppas du får den fixad snart. Jag kan ana att du är i spänd förväntan inför din kommande växthussäsong. Det skulle jag i alla fall vara.

Kram!

Anja sa...

Millan!
Så länge sedan jag var här. Kanske har det haft med lite bloggtrötthet att göra - har inte haft så där skyhög motivation att blogga.
Luktvioler är ju så ljuvliga!
Ang. plats på blogger har jag köpt mig mera utrymme (inte dyrt).
Växthus brukar hälsa våren med något lite trasigt i glasen...;)!

/Anja

Marina sa...

Underbara doftvioler! Jag bara älskar dem.

Helgen ger energi och tur är det så man har lite att använda sig av under veckorna.

Trist med söndrig ruta men bra med hjälpsam svärfar.

Utrymme köper man och om jag inte minns fel så kommer den rutan upp när utrymmet är slut. Ett år för typ 26 kr eller något liknande.

Jag sprang i går efter en hel helg i trädgården. Kändes liksom helt rätt.

Nu vill jag ha helg igen för jag har så mycket roligt jag vill göra där ute.

Såg att du nämndes i tidningen i helgen. Värdefullt jobb gör!

Kramar!

Livet på solsidan sa...

Ja, jippie vilka dagar det varit. Sol och värme, och växtkraft så det knakar.

Skönt att du fått bortrensat det mesta! Lavendeln väntar jag också med. "De" har ju lovat snöblandat i slutet av veckan så man vet aldrig :(

Härligt att mannen lovat dig (nåja, nästan iaf) en pergola! Jag gillar verkligen vår!

Snart helg igen och dags för fler situps ;)

Kram Tamara

Anja sa...

Millan!
Att skydda buskpionen mot nattfrost nu när knopparna har börjat att svälla betyder att du får njuta av dess blomning! /Anja