söndag, mars 11, 2012

I dag har solen lyst på mig medan jag har stått uppslängd på en stege och försökt fästa vildvinet på sina trådar och det kliade mycket i mina sekatör-fingrar att få gå lös på rosen som har vuxit ihop med vinet.
Men jag höll mig, istället har jag räfsat ner uppgrävd jord för jo, det är tid för Indra att lägga sina låtsasvalpar och hon boar till dom på så vis. Antar hon har det jobbigare än jag men jag får känslan typ "aldrig mera en tik". Jag har plockat lite som skräp och dragit lite visset, med andra ord så har jag börjat så smått att trädgårdera.
Kameran glömde jag inne så det blir inga bilder på knopparna, krokusarna, julrosorna eller något av de andra vårtecknen som börjar att visa sig, ni får hålla tillgodo med en numera utblommad men underbar bukett orangea rosor som jag fick av min mamma och mina barn när de var i stan för nån vecka sedan.

Jag fick tips om photoscape som redigerar-program och det är det som jag försöker lära mig nu, tror jag måste lära mig bloggers nya utseende med för det har en helt egen vilja och bara att markera var man ska börja skriva texten efter en bild tycker jag kan vara ett äventyr.

Ha det gott!


2 kommentarer:

Marina sa...

Det är ju inte fel med bild på den typen av rosor heller.

Härliga utetider som drar i gång nu. Kanske att man hinner ut en stund efter jobbet under veckan.

Kram

Livet på solsidan sa...

Ny och snygg header. Är det du som målat längst ner till höger?! Superfin!

Trädgårderingen har börjat här också. Det är en efterlängtad aktivitet. Man njuter varje sekund! Även om det är tråkjobb som ska göras... I like! :)