fredag, mars 23, 2012

Spara eller snåla?Jag ska jobba i kväll, det är andra gången i år det blir en fredagskväll så det händer inte så ofta och just idag kan jag inte klaga när solen har strålat och jag har hunnit med precis hur mycket som helst känns det som.

Förmiddagen var jag ute och brände nosen i trädgården och rensade bort ogräs när jag upptäckte att på ett ställe var det massor med självsådda penséer. Där kunde de inte vara så jag planterade de flest i krukor som placerades både på framsidan, baksidan och utanför växthuset. Jag tror de är av lila variant men jag vet inte, var jag sparsam där eller bara snål?
Fint blev det och finare kommer det att bli när de blommar, även om det blir blandade färger.

Jag såg att min gojibär buske hade överlevt vintern och börjat knoppa sig, är det någon som har erfarenhet av dessa? Förstår att de växer och sprider sig en hel del när de trivs och de är just nu ganska långa och rangliga, behöver de växtstöd tro?

I dag tog det 12 minuter för mig att få upp en bild eftersom vi har bottnat vårt internet för denna månaden, tre har bestämt att man bara får använda ett visst antal gigabite som vi tydligen har gjort nu. Vi kan fortfarande surfa hjälpligt men ack så långsamt och jag vill inte ens komma ihåg den tiden då man ringde upp för att surfa och den hastigheten det gick i.
 Därför säger jag gokväll på er så kör jag till arbetet nu så jag kommer i tid.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Marina sa...

Jaha, så det kan bli kvällsarbete ibland?

Det är ju trist att slänga självsådda penséer så det är väl en bra idé att flytta dem till bättre plats. Så brukar jag göra med ringblommor ibland.

Det där med ert internet låter ju helknäppt. Kan ni byta kanske?

Kram!

Livet på solsidan sa...

Det var en smart idé att göra som du gjorde och mångfald i färgerna är väl bara härligt?

Måste säga att jag gillar krukorna du planterat i! Gillar att de är lite "mossiga" sådär. Super!

Hoppas ni får ordning på internet på nåt sätt! Jag hade blivit helt tokig om det segat så... :(

Kram Tamara