lördag, januari 29, 2011

Trevlig helg!Tid är en bristvara hos mig just nu, inte så att jag springer runt och stressar halvt ihjäl mig utan mer så att jag har så mycket att tänka på att jag inte hinner med andras tankar med på bloggarna.
Vi byter schema just nu på jobbet och det vi bytt till är inte något bra utan vi ska ha en nytt och jag är schemaansvarig så mycket tid har gått åt att fundera ut olika kombinationer av helger och tider.
Vårt mobilabonnemang gick ut och det skulle fixas nytt liksom vårt bredband- ska vi byta där med till ett billigare (och samma som levererar mobilerna) eller ska vi stanna kvar på något som fungerar utan problem. Då ska det jämföras och grejas med det.
Bland annat har mina tankar upptagits av detta, mer som jag funderar på är en Stockholmsweekend med dottern med musikal och övernattning, den är inte riktigt klar än så det ska fixas lite till.
Ja då vet ni det.
Jag fick en kul utmaning av Marina men jag får svara på den i morgon för nu är det tid för matlagning, ikväll blir det kycklingfile i ugn med en sås av grädde, sweet chilisås och soya, gott och enkelt att göra.

Ha en underbar lördagskväll!2 kommentarer:

Marina sa...

Mycket att fundera över ibland. Jag bara hatar sånt med bindningstider, abonnemang mm. Blir så stressad över det.

En weekend med musikal i huvudstaden har jag också funderat på faktiskt men jag har itne sagt något ännu. Har ju precis lagt ett antal tusenlappar på hennes rum så det får kanske räcka. Vill ju att det blir rättvist. Vi får se...


Här är vi mättta i magarna och innan vi håller kväll helt så ska en garderob sättas ihop. Just nu dammsuger hon där den ska stå och jag tittar in här.

Ses i morgon! Ska blir kul.

Kram!

Anja sa...

Hejsan Millan!
Skönt att höra att allt är väl med dig!Tids nog hinner du ta till dig även av våra tankar;))! Fast våra tankar är nog inte så där oumbärliga som vi (läs:jag) gärna vill tro ibland (skoj på mycket hög nivå;)))!)/Anja