söndag, december 15, 2013

Tredje advent


I dag tänder vi tredje ljuset och det är bara styva veckan kvar till jul och ännu viktigare, bara fyra dagar kvar till Tilda kommer hem från Irland.
Eftersom hon är hemma nästa helg känner jag att jag vill ha så mycket som möjligt gjort innan och bara ha det mysiga kvar som koka knäck, baka och umgås.
I dag blir (förhoppningsvis) de sista klapparna klara men vi har det ganska lätt för förutom till våra barn har vi bara tre julklappar till att köpa och några som ska vara till julklappsleken.Listan över maten är skriven och delvist inköpt, det blir inga större förändringar från föregående år snarare något mindre med bara godbitarna, funderar fortfarande på de vegetariska alternativen och när paj inte tillhör favoriten är det lite svårare.

Jullådorna kom fram i veckan men det är inte mycket som kommit upp förutom några tomtar och massor med ljus, kanske att någon av barnen känner sig manad att ta fram annars får det vara kvar i lådorna.

Önskar er alla en skön tredje advent!


 

2 kommentarer:

Fröken Grön sa...

Så fint du har pyntat där i fönstret. Fast när man ser det gröna gräset utanför så kan man nästan inte tro att det snart är jul!

Skönt att dottern kommer hem från utlandet. Förstår att saknaden är stor när hon inte är hemma.

Passar på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!

/Anna-Karin

Marina sa...

Vi har också fixat en del julklappar idag. Bara någon liten kvar.

Matlistan är gjord och den ser ut som den brukar ungefär. Prinskorvarna har strukits för ingen av oss i familjen gillar dem precis.

Kan absolut förstå att du vill ha det mysiga kvar till helgen. Härligt!

Kram