söndag, december 11, 2011

Tredje advent


Man får så mycket inspiration när man läser andras bloggar, dessa hade Tamara på sin blogg Livet på solsidan och jag tyckte de var så söta att jag ilade in på Netto och köpte några till mig med för det otroliga priset 8 kr st.


Vi har fått en gäst till vårt äppelbord

I dag är det tredje advent och julen närmar sig med stormsteg, jag trodde vi nästan var klara med alla julklappar när jag satte mig ner och kollade igenom allt och upptäckte jag vi är knappt halvfärdiga. Ville fyller år den 28e så vi försöker vara klara med de presenterna med innan jul, lite dubbelt upp där för honom.
Nu ska vi äta middag med min familj och fira mamma som fyllde år i veckan.

Ha det gott!

2 kommentarer:

Marina sa...

Söta renar!

Ja,ni har ju en del att handla med födelsedag inräknat. Jag har precis avverkar två timmar på stan och det blev i alla fall några klappar köpta och avbockade på listan.

Kram!

Livet på solsidan sa...

Nu fattar jag. Min ren(?) längtade inte efter snön utan efter en kompis! Du gjorde helt rätt som köpte fler än en, det ser mycket bättre ut :)

Julklappar?! Jag köper bara ett fåtal, men ännu har jag inte lyckats sätta check på någon av dem. Inser just nu att min framförhållning är - kass!

Hälsar Tamara