fredag, december 09, 2011

Fredag igen


Kransen var inte kvar så länge på dörren, hantverkarna kom häromdagen och bytte vår dörr och jag nänns inte spika i den nya. Så välkommen-skylten får stå på trappan och äppelkransen ligger ute på plattorna så fåglarna kan äta på den om de inte blåser bort vid landningen.


Jag är inte helt hundra för tillfället, har fått luftvägsinflammation men blir så in i bombens rastlös av att vara hemma att jag åkte till hundbadet i Åhus för nån dag sen när det var så där vindstilla och lagom kallt. Passade på att ta lite tall, bark och kottar medan jag strövade omkring där.
Är säker på att frisk luft gjorde susen för lungorna och tillfrisknandet, Ozzy njöt med för fullt.


Att gå hemma för mycket gör att man ser och retar sig på sånt man inte hinner reta sig på annars så just nu brottas jag med för mig dagens I-landsproblem, var sjutton ska jag göra av med alla sladdarna?
Skåpen som allt står på är fastborrad i väggen så sladdarna kan inte gömmas där bakom utan ligger ovanpå, där är då kablar till dvd och dennes surround system, viasat boxen med dennes on-demand system och så tvn plus att de där högtalarna med ska stå där (annars har vi inget ljud i dvdn). Dessutom är sladdarna till allt olika långa så jag har fått gömma grenuttaget bakom tavlan dit räcker knappt nån till och nån annan har jag vikit tredubbelt.
Skylten Kaos känns inte överdriven. Nån som har en bra ide på lösning?
Andra sidan om Tv är betydligt snyggare och lugnare att titta på får kanske helt enkelt ta och blunda med ena ögat så man slipper se eländet.Hoppas ni får en skön helg och tänker nån baka skorpor så prova Leilas recept med apelsin och saffran i, det var riktigt gott.


2 kommentarer:

Marina sa...

Vilken fin header! Jaha, ny ytterdörr också. Nytt hus nästan! När vi bytte dörr förra året så ville jag inte heller sätta spik i den så nu har vi ingen krans där längre. Har en på porten istället och det känns rätt.

Så klart inte roligt att behöva vara hemma allt för länge men just nu önskar jag mig EN dag hemma i alla fall. Vill så gärna ta en "kameradag". Varje dag jag har varit ledig sen jag köpte kameran har det varit mestadels dåligt väder. Storm och/eller regn.

Krya på dig och ha en mysig helg!

PS. Har tyvärr ingen lösning på sladdproblemet men jag gillar inte heller sladdar.

Anja sa...

Hejsan Millan!
Jag har hängt dåligt med i politiken på sistone, men kan det vara så att man har, efter något politiskt beslut, tagit bort alla andra veckodagar - det var ju fredag igår också....????/Anja