torsdag, juni 16, 2011

Uppdatering

När jag var liten hade mamma ett uttryck om att man var så trött att man inte såg himlen för cyklister, ett ganska fånigt uttryck och jag vet inte var det kommer ifrån men det är så jag har känt det de sista dagarna. Att sova i tält på festival en vecka är tufft för kroppen i min ålder kan jag säga och då får jag nog bara tillägga att vi även arbetade på festivalen så det är inte drycken som slitit hårdast.
Kul har det varit ändå och vi önskar komma tillbaks nästa igen.
Hemma väntade skolavslutningar, möten och arbete som har behövt vår uppmärksamhet denna vecka, idag fick jag sovmorgon för jag ska jobba kväll sen är jag ledig i tre hela dagar.
Här väntade även en igengrodd trädgård som vill ha lite omsorg, det har den inte fått än men som sagt jag har hela helgen på mig. Än har jag bara kunnat gå och njuta av de pioner som slagit ut i min frånvaro denna sista vita är nyköpt för i år, doftpionen White Wings.
Denna ljusrosa och den överst cerisrosa är från Jenny och kom hit förra året, undrar om hon saknar dom det hade jag gjort.
Förvånad blev jag när min luktärt visade färg, jag trodde jag hade satt en vit med ljusrosa kant och så är den så levandes röd som den bara kan bli dessutom  är det en buskvariant så nu har jag inget som klättrar på min wigwam jag gjorde i höstas. Får ut och skaffa några nya luktärter och helst då vita, jag har satt svarta som har kommit upp men det känns lite väl dystert med bara rött och svart.
Så här såg min oas ut i morse, ska ut och börja dra lite i ogräset innan jobb.

Ha det bäst!

4 kommentarer:

gittan sa...

Det ser "gött" ut i din oas! Ogräset, det gror minsann bara man vänder ryggen till / kram gittan

Anonym sa...

Vilket kul uttryck!

Den där vita enkla pionen kommer att sättas på min önskelista.
Ska kolla hemma om de tär vita luktärter jag har kvar eller om de är vinröda.

Nu jobbar jag mina sista timmar före sommarledigheten. Lovely!

Kram
Marina

Malin sa...

Vilken skillnad det har blivit i trädgården. Det ser hur fint och mysigt ut som helst. Nu kommer jag inte riktigt ihåg hur det såg ut innan, men nästan allt på nedersta bilden är väl nygjort?
Kram

Monica sa...

fin Pion, dom kan man inte få för mycket av..sova itält hu ja ibland så gör man skaer som är tuffa för kropp och själ..och då är det gott att ha sin goa trädgårdsoas att vända hem till..ha en go helg kram Monica