söndag, februari 16, 2014

Just nu


Inte klokt vad tiden går fort, dagarna bara försvinner.
Känns som att när veckan börjar på måndagen så blinkar jag sen är det söndag.
Veckorna är fyllda med tonåringar, träning, målning, och hundpromenader förutom arbete och vardags sysslor.
Helgerna går åt till att fylla på energibanken ytterligare med i stort sett samma saker fast i långsammare tempo, soffan är ruggigt skön att sitta och se film i eller bara slösurfa på datorn när maken tar fjärrkontrollen.


Det märks att vi går mot ljusare tider, rundorna i trädgården börjar bli roliga igen och snart är jag kanske tom tillbaka här efter min vintervila.

Ha det gott fram till dess!

 

3 kommentarer:

Marina sa...

Härligt att vi går mot ljusare tider. Det känns på något sätt som att dagarna blir längre då, att man hinner mer, trots att antalet timmar på dygnet ju alltid samma.
Soffan den är skön! Det blir mycket OS här nu och jag älskar det. Mellan varven läser jag lite i en bok eller slötittar lite i datorn. Nu har jag precis varit nere och tränat en sväng. 4 olika övningar, 10 av varje så många varv som möjligt på 20 minuter. Svettigt men effektivt!
Det där med andnigne har jag inte gjort något mer åt. Har inte sprungit långt så mycket på senaste tiden. Snö, mörkt... Har en liten tanke om att om jag fokuserar på intervaller ett tag så kanske kanske det blir bättre med andningen??? Jag vet inte... Frågade skolsköterskan i förrgår om hon kan kolla mitt blodvärde. Hon är ny så hade inte koll på om vi har mätare men hon skulle kolla upp det. Jag mår ju bra för övrigt så egentligen tror jag inte att det är fel på värdet men ändå skulle jag vilja utesluta det.
Annars är jag riktigt nöjd med träningen. Får lätt till tre pass i veckan och de senaste veckorna har det blivit fyra. Blir det fyra är ofta ett någon yoga. Det är bra för min sneda rygg tycker jag och även för resten av kroppen och knoppen. SKönt för bröstryggen också och då känner jag att jag andas lättare. Har du kollat sidan yogaforalla.se? Där finns många gratispass.
Det var riktigt roligt att springa med löpargruppen i onsdags. Kände mig inte jättedålig för upplägget var bra. Jag ska dit igen på onsdag.
Hoppas att dina fötter och ben snart mår bra igen.

Ha det bra!
Kram

Ika sa...

Slängde en snabb kik ut genom fönstret på kontoret idag frö det var något som inte stämde. Det var ju dags ljus med strålande sol ut. Kände våren komma närmare med stormsteg!!!

Karin - Mina Rum sa...

Det är verkligen skönt att det blir allt ljusare. Ett litet, litet önskemål om mer sol har jag dock. Det känns fortfarande ganska grått. Men som du säger, trädgårdsrundorna blir allt mer lockande.

Kram!