söndag, december 16, 2012


Nu har vi landat.
Vi sålde vårt hus i torsdags och köpte det nya i fredags och nästa fredag får vi nycklarna och kan börja renovera. Det blir en annorlunda julhelg för oss med lite mer jobb än brukligt och jag är glad att för första gången sedan jag började arbeta har jag ett jobb där jag är ledig de röda dagarna och har således tid för renovering.


Det är samma hus som vi skrev på i somras som har stått och väntat på oss, det har tydligen varit fler intressenter som tom kom så långt att det blev inställt timmen innan de skulle skriva på så det var väl meningen att vi skulle ha det ändå.
Tror inte jag kommer att skriva om renoveringen här utan bloggen får ligga på vänt tills det är tid för trädgården igen men jag kommer nog att använda mig av Instagram att förmedla hur det går där, då kan de som är intresserade följa millan68.
Årstiden för flytt är den sämsta om man tänker att allt vi har utomhus är fastfruset i marken och gömd under snön. Hoppas på att det töar lite innan siste feb när allt här ska bort så jag inte glömmer nån kruka eller betongfat kan ju sorgligt nog inte ta med någon växt. Det finns några jag gärna tagit med som min trädpion och de vanliga pionerna, rosorna och många fler fast med tanke på att de flesta av mina växter är rosa och huset är i rött tegel så hade de kanske inte funkat här ändå.

Önskar er allt gott och ta det lugnt i jul även om jag inte följer mitt eget råd detta året så är det inte av julstress som jag kommer att drabbas av.
Vi hörs när vi hörs!
Kram

3 kommentarer:

Marina sa...

Jag blir SÅ glad för er skull!Det är nog verkligen meningen att ni ska ha det röda tegelhust. Nästan kusligt hur allt kan ha en mening.

Instagram har jag så jag ska lägga till dig.
Kan du inte göra en deal med nya ägarna till ert hus om att du får komma och ta någon enstaka växt till våren?
Självklart får du hämta växter här av de där sorterna som förökar sig typ nävor, stjärnflocka och annat. Önskar så att jag kunnat dela med mig av buskpionen men den har ju bara en stam och fröer tar många år för att gro och sedan flera år till för att blomma.

Med oss är det bra. Vi ska köpa gran idag, baka bröd, titta på skidor och dricka chokladmjölk.

Många kramar!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.