söndag, september 23, 2012

Mittemellan


Just nu lever vi i ett vakuum känns det som, vi är så där i ett mittemellanland och vi kan inget göra för att påverka.
Vi har ju skrivit på ett köpekontrakt på ett nytt hus och vi hade köpare till vårt hus men de drog sig ur efter besiktningen, något de hade rätt att göra enligt kontraktet.
Vårt hus som vi ska sälja är 35 år gammalt och vi har bott här med tre barn, hundar och katter och för mig är det självklart att det inte är i toppskick utan i använt men hyfsat bra skick. Jag tror de förväntade sig något annat.
Nu har vi i alla fall en ny visning på fredag och en veckan därpå som folk redan har bokat in sig på så vi ger inte upp hoppet men vi måste hitta en potentiell köpare innan den 15 okt sen håller de nog inte huset som vi har köpt till oss längre de vill ju med komma vidare.
Så på något vis tappar man sugen, sugen på att pyssla och göra fint och sugen på att planera in hösten, vi vet ju inte om vi ska renovera det "nya" huset och flytta eller om vi har all tid i världen i vårt nuvarande hus.
Och jag vet att vi inte sitter i sjön, vi har inte drabbats av något ont men ändå...

Ja så är det här just nu.

Idag har i alla fall varit en bra dag med skönt uteväder så det blev höst röjning i trådgården, det finns så mycket vackert att njuta av fortfarande.Jag önskar er en skön höst med tända ljus, böcker, bra filmer, skogspromenader eller vad det än är som gör en höst.

 

3 kommentarer:

Marina sa...

Tänkte på er tidigare idag när jag var där ute. Jag funderade över hur det känns när man ställt in sig på att flytta, att det skulle vara klart och sedan kastas tillbaka igen. Jag hoppas verkligen att allt ordnar sig på något bra sätt som ni blir nöjda med.

Du har fångat fina höstbilder!

Kramar

Mia sa...

Stackars er, hooppas det löser sig för er snart så ni kan gå vidare till ert nya.
Härliga höstbilder!
Kom in till mig och delta i en liten tävling om du vill.
Mvh/Mia

Livet på solsidan sa...

Men vad segt :( När man bestämt sig för att flytta vill man ju bara att det ska snabbt och smidigt!

Hoppas att det ordnar sig för er. Håller tummarna för att visningarna leder till en försäljning!

Kram Tamara