lördag, februari 11, 2012

Lördagspromenad

Nästan så hundarna försvinner in i bildens snö, barmark och träd.
Fast det är ingen risk att jag blir av med dom för när vi är ute och går de lämnar helst inte min sida, jag stannade till och skulle fotografera en insnöad bänk i skogen men vips så hade två stora hundar klampat runt i snön och det såg inte lika fint ut längre men hellre så än att de sticker så jag klagar inte.
Det har varit en skön dag idag och jag tycker jag fått gjort det jag ville, har haft lite svårt att hitta rätt rutiner nu när jag bytt arbetstider men nu så har vi nog kommit in i rätt trall igen, min familj och jag.

Gick förbi ett is och snöfyllt badkar, nån som är sugen på ett bad?


Jag skriver och ritar i min trädgårdsbok nu om allt jag vill börja med. Det är bra att veta vad jag behöver samla på mig tills det är dax att sätta spaden i jorden igen.
Nu står sten o stenplattor, armeringsjärn, lite brädor överst på listan alltså inte en enda växt eller blomma. Än.
Det mesta ska gå till vår norrsida, där är mycket gräs fortfarande men jag började gräva ut där i somras och vi la sten till en lite inhägnad "spa"-del där hade jag tänkt fortsätta gräva och lägga sten och bygga armeringsport och kanske få lite insynsskydd och trivsamt.
Vår studsmatta blev (tackolov inte en dag för tidigt) nedplockad innan stormen i höstas och kommer inte att sättas upp igen om jag får bestämma så det finns hopp ;) för mitt estetiska öga som fått blunda för det ful otyget.

Snart tid att fira lördagskväll.
Ha det gott!

4 kommentarer:

Marina sa...

Honom har jag inte lyssnat på så det låter spännande. Jag kan nog.

Jaha, så du kom ut på en runda idag. Det gjorde inte jag. Skidor på tv, tvätt och damm höll mig hemma. I morgon kanske jag kommer iväg med kameran en sväng.

Kram!

PS. Det är mycket man behöver samla på sig som trädgårdstok. Jag har letat stege ett tag och plötsligt kom jag på att det står en på vinden - till ingen nytta. Den åker ut till våren. Klätterstöd!

Karin - Mina Rum sa...

Mina trädgårdstankar finns framför allt i huvudet, men de borde kanske plitas ner i en bok. Kan tänka mig att du har lika många idéer som vi andra "trädgårdstokar".

Ha en fortsatt skön helg. Kram!

Humlan sa...

Du har börjat så smått med trädgårdstankarna. Jag håller mig lugn. Än.. ;)

Kramen!

Livet på solsidan sa...

Oj, så imponerande med en trädgårdsbok! Det är ju kalas att ha allt samlat så där.

Håller med dig om studsmattorna. De är ett otyg. Iaf rent estetiskt...

Tack för tipset om Valentin förresten! Troligtvis kan jag gå. Hade varit kul att ses :)

Kram Tamara