tisdag, februari 14, 2012

Alla hjärtans dag


Kanske är det så att alla hjärtans dag bara finns för att affärerna ska tjäna mer pengar på oss konsumenter och kanske borde man kunna visa sin kärlek och uppskattning varje dag men jag gillar alla hjärtans dag. Vi firar inte med så mycket presenter och grejer utan mer med god fika i form av vaniljhjärtan eller hjärtans bakelser.


Jag gillar att fira kärleken och idag för många många år sedan var det första gången min man ringde till mig efter att ha fått mitt telefonnummer på puben två dagar innan, han ringde och sa att han ville träffa mig senare den veckan och ta en kopp kaffe. Hoppas han aldrig ångrar det samtalet.Jag önskar er alla en god alla hjärtans dag med mycket kärlek omkring er!7 kommentarer:

Helens trädgård sa...

Tack!
Önskar dig detsamman, en riktig härlig Alla Hjärtans Dag!

Vilka fina bilder på hjärtformade blommor :=)

Marina sa...

Nej, han får inte ångra sig.
Vi har förlovningsdag idag. 19 år sedan vi bytte ringar i vår lägenhet i stan. Jag minns vilken klänning jag hade på mig och har ångrat många gånger att jag slängt den. Hur tänkte jag då? En rutig klänning i blått, grönt och beige tunn flanell. Den var av märket Jackpot och jag har aldrig haft råd att köpa Jackpot kläder sen. Jaja...

Nu ska jag åka på handbollsmatch.
Ha en mysig kväll!

Kram

Annika Christensen sa...

En passande blomma dagen till ära.
Jippi säger jag bara.
Du har också dem tillsammans med allium? Har tänt många gånger att det kanske man inte kan ha men jag tycker det är lite häftigt.
Ha en skön kväll och tack för din hälsning
Annika

Trädgården på Waldemars sa...

Önskar dig detsamma!
Fina bilder på löjtnantshjärtan!
mvh Mia

Ninnis sa...

Sänder en varm bukett med alla hjärtans kramar till dig...<3

/Ninni

Karin - Mina Rum sa...

Nej, varför skulle han ångra det?!

Hoppas din alla hjärtans dag har varit toppen.

Kram!

Livet på solsidan sa...

Antar att ert pubbesök skedde före mobilernas tid? Den tid då man skrev/fick möjliga dejters telefonnummer på servetter/kvitton/armar o gud vet vad... Jag är glad att den tiden är förbi ;)

Antar att detsamma gäller för er. Grattis till ert jubileum!

Kram Tamara