fredag, november 11, 2011

Redan november.....


Ojdå, så här illa har det nog aldrig varit med bloggandet jag har inte ens varit inne och kollat hos andra bloggar denna månaden.
Vi har haft det fullt upp med renoveringar, födelsedagar och så har jag dragit på mig en inflammerad hälsporre som tar på orken som blir kvar.


Om jag börjar med renoveringen så har vi bytt fönster och dörrar (två kvar som var felbeställda) och tapetserat i TV-rummet. Vår altandörr blev helglasad och vi tog bort ett fönster bredvid i köks-delen, där ska vi tapetsera idag när jag varit och handlat till kalaset vi ska ha på söndag. Sen börjar det bli klart här inne, där ute kan man se lite av stöket som blivit med brädor, fönster och annat skräp som ligger precis överallt.


Så här ser det ut, mitt andra intresse. Jag är en stor amatör men det tar sig och jag är glad att det går framåt. Jag har inte hittat min stil i målarkonstens värld än men provar på olika stilar och tekniker. Fjädrar är jätteroligt att måla liksom magnolior, fågelholken är målad från ett foto som Matilda har tagit och havsbilden är från Irland.


Nu känner jag hur Maxi ropar och vill att jag ska sätta fart och handla för att sen till stan och köpa sista presenten till Matilda som fyller 17 år på söndag. När vi kommer hem igen hoppas vi bli klara med de sista i slipningarna på väggen så vi kan tapetsera, jag längtar efter att sätta upp gardiner och pynta fint igen här.

Jag hoppas ni får en bra helg!
Vi hörs snart igen

5 kommentarer:

Karin - Mina Rum sa...

Låter som att det varit fullt upp hos dig. Dina akvareller är ljuvliga, speciellt magnoliorna. Du är verkligen jätteduktig.

Ha en kul kalas. Kram!

Marina sa...

Oj, så mycket ni håller på med! (läste mailet innan jag läste här!)
Förstår att ni har fullt upp.
Jag är mycket imponerad över dina målningar. Jag kan inte sådant alls, verkligen inte alls. Mycket fina ser de ut att vara.

Hoppas nu allt blir bra med hälen, renoveringen och Matildas födelsedag.

Kram!

Livet på solsidan sa...

En mycket duktig amatörmålare tycker jag att du är! Den blå fjärilen och blommorna upp till höger är ju hur fina som helst :)

En tunna liknande den på sista bilden har jag önskat mig av mamma i julklapp. Ska ha den som regntunna. Har ni haft er länge eller är den köpt i det "gamla skicket"?

Hoppas på bättring med din hälsporre!

Hälsar Tamara

Anja sa...

Millan!
Så roligt att höra att din frånvaro beror på annat 'roligt'och inte för att du har tröttnat på själva bloggen!
Dina akvareller ser jättefina ut och fjädrarna samt magnoliablommorna är såååå fina så!
Krya på dig med hälen och visa snart fler målningar!/Anja

Camilla/Rufft och Sött sa...

Hej på dig!
Vad kul att du hittade mig!
Milla på Österlen startade jag mest för att släkt och vänner i norr skulle få följa med på vår flytt, samt för att få hjälp med trädgårdsfunderingar (vilket jag verkligen har fått)!
Jag är dock vääldigt inredningsintresserad och har varit det i många år. Vet ju att de flesta som läser millabloggen mest är intresserade av vad vi i familjen gör, samt av trädgård, så då kändes det bra att starta en helt ny med inredning som huvudämne!
Kommer förstås att fortsätta med Millabloggen med ändå.
Jag har haft en rätt tuff sommar med början till ett diskbråck i nacken, och som pricken över i:et fick jag även tennisarmbåge. Trädgårdsdagarna har varit väääldigt få, och inte bara pga vädret!
Jag har kikat in på din, Gittans och Marinas blogg då och då bara för att se vad ni pysslar med.

Kul att se vad du målar, ser jättefint ut!
Som du kanske såg på bloggen målas det en hel del här hos oss med.
Ha en härlig vecka!
Kram Camilla