söndag, juni 24, 2012

SemesterVaknade tidigt idag men kände att jag kan somna om igen för allt som jag vill göra kan jag göra senare, en annan dag när det inte regnar. Fast egentligen börjar inte semestern förrän i morgon och på tisdag åker vi till Paris så så mycket tid har jag inte på mig att bli klar men jag tokvägrar att stressa, så därför somnade jag om i morse och sov en timme längre än vanligt.
Det har varit dåligt med trädgårdstid mest pga dålig tajming när det inte har regnat har jag haft fullt upp med annat, trist när man känner att man ligger efter, det gror igen lite väl fort och det blir tungt arbete när det sen blir av.
Jag har däremot ändå haft tid att sitta i växthuset som jag numera delar med grannens katt som ofta ligger där inne och så har jag njutit av de underbara pionerna som blommar nu, de mörka har inte slagit ut än så de har jag kvar.

Hoppas ni kan njuta av att sommaren är här även om vädret säger annat.


4 kommentarer:

Marina sa...

Kul att höra från dig!

Stressa ska man inte och jag försöker att bara göra det jag vill och vill jag inte riktigt men måste så vänder och vrider jag på det jag måste tills jag hittar något positivt med det. De andra här hemma kan nog tycka att jag blir lite dryg ibland.

Det är ju en nackdel, och ett stressmoment, det där med att trädgården gror igen snabbt. Det är ju heller inte bara det att man inte hinner hålla ordning där ute när tiden är knapp, man hinner ju heller inte få den energin som det ger oss trädgårdstokar att rensa, gräva och dona.

Jag hoppas att ni får fina dagar i Paris och att du hinner med trädgården när du kommer hem igen.

Kramar!

Ninnis sa...

Ta det lugnt...vädret rår man inte på...stress å trädgård hör inte ihop...så somna om du...=)

Hoppas att ni får toppendagar i Paris...!

Kram Ninni

Livet på solsidan sa...

Klart du ska somna om! Det är väl sånt man gör på semestern?! :)

Det låter toppen med Paris. Hoppas ni får en underbar semester och du en fortsatt ostressig semester!

Kram Tamara

Camilla/Rufft och Sött sa...

Nämen, vad ÄR det med Paris?...Jag sa till min dotter häromveckan att jag vill verkligen åka till Paris! Efter det så dyker Paris upp i var och varannan blogg, på TV och nu sa t.o.m en kompis till yngste sonen att de skulle till Paris om en vecka! Berätta mer! Tog du många bilder?
Hoppas du njuter av sommaren om än vädret är sisådär!
Kram Camilla