måndag, augusti 22, 2011

Bloggträff


Jag var på bloggträff i söndags och fick förmånen att träffa några fasligt trevliga bloggerskor, vi avhandlade det mesta mellan himmel och jord och tiden försvann snabbt.
Bla kom det på tal om tid för bloggandet och hur mycket eller lite man ger ut av sig själv. För min del vill jag helst uppdatera bloggen minst en gång i veckan fast om det inte blir så av olika anledningar så "dör" jag inte för det. Jag skriver inte särskilt personliga saker, det finns mer av Camilla än blommor och jord och positiva tankar men det är den biten av mig som jag vill förmedla inte när jag är stressad eller trött.

I kväll är en sådan kväll jag gärna hade skicka iväg över cyberspace vindstilla med en molnfri himmel och varmt o skönt att gå här ute, tänkte jag skulle ut och klippa lite tomater men jag kommer inte till skott utan går mest runt och såsar och gör ingen större nytta. Mer än då för kropp och själ då förstås.


Nä, kvällen är inte slut än så jag går nog ut en runda till och kanske minskar jag ner på tomatplantorna eller kanske inte, vi får se.
Ha det gott!7 kommentarer:

Livet på solsidan sa...

Tack för i söndags. Det var supertrevligt! Hoppas vi kan ses fler gånger.

Underbar bild på dig i hängmattan förresten! Du ser ut att ha det gött där...

Tamara

Marina sa...

Ja, visst var det trevligt i går!

Det är härligt att bara strosa runt där ute och njuta o drömma. Jag fastnade vid hallonen idag och där stod jag en stund och åt. Mmmm....

Visst finns det flera sidor av ens person som kanske inte kommer fram i bloggen. Det gäller nog för var och en att hitta en nivå man trivs med och jag tror att den nivån kan förändras också.

Kram!

Fröken Grön sa...

Verkligen supertrevligt att träffas igår! Och vilken tur vi hade med vädret!

Lagom till hemfärd efter jobbet idag kom solen tillbaka, och jag har haft en meditativ gräsklipparrunda nu på kvällen. Riktigt skönt att strosa runt där och filosofera!

Ha en fin vecka!
/Anna-Karin

Karin - Mina Rum sa...

Tack själv! Det var verkligen trevligt att ses i verkligheten, och inte bara i cyberrymden. Det får vi göra om.

Kram!

Berit sa...

Härligt mad bloggträff!!
Ha det gott!!

Anja sa...

Hejsan Millan!

Bloggträffar vet jag av erfarenhet är så himla trevliga!
Ang om att lämna ut sig själv: Personligen gör jag det väldigt lite i bloggen, men märkligt nog lämnar jag ändå mer än vad jag själv tror...folk är tydligen duktiga på att läsa mellan raderna...;)!/Anja

Landbohaven sa...

Smukke blomster.