tisdag, februari 22, 2011

Dålig planering

Jag är ledig i dag och här har barnen sportlov, mina barn är så stora att man ser inte så mycket av dom på loven men det är skönt att vara hemma i alla fall.

Har varit sugen på att pilla lite med frö och jord så jag drog fram pluggboxen och såjord och upptäckte att de enda frö jag hade hemma som kunde planteras nu skulle även ligga i vatten minst 8 timmar så nu står allt på diskbänken och väntar, i åtta timmar. Precis som det står på påsen.


När jag fått undan det så sken solen och jag tog Ozzy i koppel och gick ut min vanliga runda, strax efter att jag tagit denna bild tornade molnen upp sig och det började snöa, igen.
Och blåsa.
Hårt från öst.
Det känns som jag fortfarande har örat fullt av snö.

Jag hoppas jag tinar upp för i kväll tänkte vi gå hela familjen på bio och om jag får vara lite gnällig och förmodligen helt ute men- 110 kr för en biobiljett!?
Vi är fem i familjen och nu minns jag varför vi går så sällan på bio.
Hoppas det är en superbra film.

Nu ska jag laga mat, det blir kebabspett och bulgursallad.
Ha det gott!


9 kommentarer:

Marina sa...

Mysigt att vara ledig i alla fall någon dag på lovet. Här har vi haft bakdag, det blev både äppelmuffins och kanelbullar.
Vi har nu tre hellediga dagar tillsamans alla fyra och även vi har planer på att gå på bio men visst är det dyrt. Tom. hurlöst dyrt faktiskt. Vi får se hur det blir...
Här blir det majsfärs i kväll och faktiskt så har några fröer börjat gro. Det är tomatfröerna osm är först ut och även ett frö av hibiscus vilket jag är lite extra glad för.

Kram!

gittan sa...

Vi har iofs alltid varit ganska flitiga biobesökare även när alla barn bodde hemma men det är lika hutlöst dyrt iaf! Någon film vi sett kostade 130kr/biljett x fem så förtar det liksom en del av nöjet... Hoppas filmen ni ska se är bra och att ni får en mysig kväll / gittan snart också lovledig =)

gittan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Malin - I min trädgård sa...

Tack för din goa kommentar hos mig, ja jag har ju följt din blogg ett bra tag också :-).

Skönt att vara ledig (säger en som är ledig i flera månader till ;-)). Vad var det för frö du sådde då? Nyfiken som jag är...

Ja det där emd bio, det är verkligen dyrt. Hopaps det blir en bra film iallafall... vad ska ni se? Jag går aldrig på bio nuförtiden, men det har nog med var små barn att göra :-).

Ha en bra kväll!

Kram Malin

Karin - Mina Rum sa...

Man har verkligen ingen lust att betala över hundra spänn om inte filmen är bra, så det får vi verkligen hoppas att den är.

Kram!

Annika Christensen sa...

Sportslovsväder med andra ord.
ingen snö här och jag som väntar så.
Jo jag vill ha snö och jag mår bra hi hi..
Ha de gott
Annika

Kattis sa...

Hahahaha...snö i örat =))

Puss & kram Kattis

HelenJ sa...

Ja, det blir bara högst en gång om året som jag går på bio. Det finns andra hål att stoppa pengarna i.
Jag är urless på kylan nu - vill ha om inte vår så åtminstone tögrader!
Kika in hos mig - har en överraskning till dig.
Kram Helen

Mittljuvaskafferi sa...

Ja just de! Det var därför vi inte heller var på bio ofta när barnen var mindre...
Nu vill jag också ha vår. Men här ligger det snö än så våren känns rätt långt borta.
Ha en trevlig dag!
Kram!