fredag, oktober 15, 2010

Energikick sökes


Echinacea, röd solhatt, jag älskar den



och just nu skulle jag behöva en dos av den i flytande eller tablettform för jag snörvlar och hostar som så många andra i min närhet.



Men jag är dålig på att äta vitaminer eller olika kurer utan går mest och är dassig några dagar och hoppas på att det ska gå över av sig själv.
Det är tur att jag är ledig denna helgen och kan ta det lugnt och kurera mig i soffan.

Jag önskar er alla en skön helg!

7 kommentarer:

Erika i Villa Lilja sa...

Krya på dig. Lägg dig i soffan och ta hand om dig själv. Vila är bästa medicinen.
Ha en skön helg
Kram

Camilla sa...

Krya på dig!!

Mia sa...

Hoppas du snart känner dig bättre!
Håller med dig om solhatten, den är vacker både vid blomning och efteråt. jag brukar låta mina stå hela vintern...fina med lite snö på också.
Mia

Marina sa...

Lite lugn trädgårdstid i helgen kanske gör susen?
Jag brukar ta vitaminer från apoteket under vinterhalvåret. Jag har ju lite svårt att få i mig frukt eftersom jag inte tål så många och därför känner jag att jag behöver tillskott.Det jag behöver mest just nu är annars en ny kropp. Skitkropp!

Kram!

NinaH sa...

Stackars dig! Mne dina bilder var fina vitamin-kickar annars!;-)
Koppla av, gör det skönt för dig & krya på dig!!

Karin - Mina Rum sa...

Känner igen mig, man tänker att det går ju över av sig själv. Men under tiden känner man sig inte så pigg. Hoppas att du kryar på dig snart. Med eller utan kurer.
Kram!

gittan sa...

Hoppas en lugn helg och det vackra höstvädret kan få dig att piggna till igen.
Jag kan inte låta bli att le när jag läser att du älskar solhatten, jag planterade ett antal plantor av 'Magnus' för ganska många år sedan efter att ha läst i AoT m.fl om hur vacker och omtyckt just denna blomma var. MEN jag är ju inte som alla andra "asg" När den slog ut fick jag nog en smärre chock, i mina ögon var det den fulaste färg en blomma kunde tänkas ha och de grävdes omedelbart upp igen. Nu menar jag inte att din solhatt är ful utan bara att det är kul att se hur olika vi trädgårdstokar är fast vi samtidigt har så otroligt mycket gemensamt. Solhattar har jag fortsatt att plantera men inte 'Magnus' då (fast din ser inte alls ut att vara samma som den jag tog bort igen) för de är vackra och tacksamma eftersom de blommar ganska sent och länge. Krya på dig / kram gittan